top of page

Over mij

charhoed-1.jpg

Ik ben Charissa, geboren in 1983, trotse mama van drie kinderen en al tien jaar samen met mijn vriend. Na heel wat jaren in Amsterdam woon ik nu in Mijdrecht. Creativiteit, zorgzaamheid, enthousiasme en gedrevenheid typeren mijn karakter en hoogstwaarschijnlijk zie je dat terug in mijn foto's.

 

Ik beschouw mezelf als de grootste bofkont op deze aardbol, want ik heb van mijn twee allergrootste passies mijn werk weten te maken; reizen en fotograferen. Voor mijn werk als purser bij een luchtvaartmaatschappij reis ik de hele wereld rond. Wanneer ik niet in Nederland ben probeer ik de meeste interessante mensen en plekken over de hele wereld te ontdekken. Door al mijn reizen heb ik ontzettend veel liefde gekregen voor onze aarde en voor mensen die erop leven. Het fotograferen op reis is elke keer weer anders en het zorgt ervoor dat ik scherp oog heb voor verandering en meteen inspring op verrassingen. Ik probeer die momenten en herinneringen te vangen en vast te leggen zodat ik ze voor altijd kan bewaren.

 

In mijn fotografie probeer ik de liefde te vangen. Liefde voor elkaar, liefde voor je kinderen, liefde voor je bedrijf, liefde voor jezelf, liefde in de breedste zin van het woord. Ik heb het tot mijn missie gemaakt om elke vrouw van een paar foto's te voorzien waar ze met liefde naar kijkt EN waar ze zelf op staat. 

Durf jij die uitdaging aan te gaan? Stuur mij een berichtje.

bottom of page