top of page

Familie

IMG_7295.jpg

Karlien - Familie

Jeetje Charissa, ik ben echt een soort van ontroerd. OMG wat zijn ze mooi! Ik kan echt niet kiezen... Dit zijn echt precies foto's zoals we zijn. En dat is zo gaaf om te zien, ik denk echt dat daar jouw kracht ligt. Dank je wel, ik kan je niet vaak genoeg zeggen hoe ontzettend blij en dankbaar ik ben met deze foto's.

Bekijk mijn portfolio

IMG_1169.jpg

Kirsten - Familie

"Wat hebben we een fijne shoot bij jou gehad! Ik heb natuurlijk mijn gezin meegesleept, omdat ik ze zo graag op de foto wilde, dus een beetje sceptisch was ik wel. Zouden ze leuk mee gaan doen? Zou het er wel ontspannen, spontaan en gewoon leuk uitzien? 

En daarop kan ik alleen maar antwoorden: JAAA! Iedereen was erg op zijn gemak en de foto's stralen absoluut dat ontspannen sfeertje uit, waar ik naar op zoek was. De foto's zijn zo mooi! Dat is echt aan jou te danken. Je fijne omgang, je reacties op de jongens maakte dat de sfeer mega relaxt was. Weg gene, puur lol. Je vertelde duidelijke als je iets van ons wilde, maar liet ons ook op momenten gaan, waar ook erg gave foto's uit zijn ontstaan. Wij komen terug."

Bekijk mijn portfolio

Ik wil jullie ​heel graag vastleggen zoals jullie zijn. Niet te geposeerd, maar speels, dansend, lachend, knuffelend, net wat bij jullie past. Zoveel mogelijk ongedwongen en liefdevol. De tijd gaat veel te snel en voordat je het weet zijn je kinderen alweer een jaar ouder. Mijn moeder zegt mij altijd dat het leven niet rozengeur en maneschijn is, maar dat ik moet proberen de kleine geluksmomentjes te vinden in het leven en die zoveel mogelijk moet koesteren. En dat doe ik! En dat doe ik ook heel graag voor jou. Ik bevries ze voor je en leg ze vast zodat je ze altijd even erbij kunt pakken op de momenten dat je het nodig hebt. 

 

Een familieshoot kan zowel buiten als binnen plaatsvinden. Wat past het beste bij jullie? Vind je het fijn als de kinderen tussen de shoot door lekker kunnen rondrennen? Dan zoeken we een mooie locatie in de natuur. Wil je meer knusse, huiselijke foto's? Dan blijven we lekker binnen. Ik kijk samen met jou naar de mogelijkheden en de beste optie. 

Dus wil jij mooie foto’s van jouw gezin, waar je ook zelf nog eens goed opstaat, in plaats van dat je zelf de foto maakt? Let me know! Wanneer je via het contactformulier boekt stuur ik je een brochure toe met handige tips ter voorbereiding op de shoot. 

Klik hier om de tarieven te bekijken

bottom of page