top of page

Informatie

Werkwijze

Het liefste ben ik een vlieg op een denkbeeldige muur en zoem ik zachtjes om jullie heen. Als het goed is, heb je op een gegeven m0ment niet meer in de gaten dat ik er ben. Vaak worden dat de beste, meest oprechte foto's. En lukt het niet zo goed vanzelf, omdat je je toch te bewust bent van mijn aanwezigheid (snap ik heel goed), dan help ik je daarmee. Ik geef kleine hints, opdrachtjes of maak 'stomme' grapjes waardoor het vanzelf leuker wordt.  

Locatie

Buiten

Ik heb een grote voorkeur voor buitenfotografie. Ik fotografeer graag op het strand, in de duinen, de bossen of andere uitgestrekte natuurgebieden. Dit is natuurlijk wel weersafhankelijk. Een shoot kan altijd doorgaan bij zon en/of bevolking. Bij regen of erger kijken we samen naar een andere datum of een ander tijdstip op de desbetreffende dag. 

Binnen

Ik fotografeer ook graag bij mensen thuis. Dat is de plek waar jij, en eventueel je kinderen, zicht het meest op hun gemak voelen. Ik beschik zelf niet over een studio of binnenlocatie, wel huur ik af en toe een studio en organiseer ik dan fotoshoots.

Het traject

1. We hebben contact gehad via mail/instagram/whatsapp waarna je de informatiebrochure van mij ontvangt. 

2. Je maakt een keuze voor een pakket, ik beantwoord eventuele vragen. 

3. We bepalen samen een datum en de locatie.

4. We zien elkaar op de afgesproken plek en gaan samen jouw of jullie allermooiste foto's ooit maken. 

5. Na afloop ontvang je de factuur digitaal.

6. Binnen twee weken (mits de betaling is voldaan), ontvang je per mail van mij de link naar jullie persoonlijke website waar je de foto's kunt zien en je favorieten kunt selecteren. 

7. Nadat ik jouw keuze door heb gekregen ontvang je van mij via Wetransfer de geselecteerde foto's op de hoogste resolutie. 

8. Indien besteld, ontvang je je foto-album per post.

Belangrijke informatie

Naast de kosten voor de fotoshoot reken ik 35ct per km vanaf Mijdrecht en eventuele parkeerkosten. 


De beelden zijn in z/w en kleur. Mocht je na afloop een bepaald beeld liever ook z/w of juist in kleur willen ontvangen dan kan dit kosteloos. 
 

Ik werk in een serie van foto's, zodat je met de foto's een verhaal kunt vertellen. Niet elk shot is een beeld dat je aan de muur zal hangen, maar is wel onderdeel van een verhaal. 

De selectie voor het mini foto-album is op basis van de door jouw geselecteerde foto's. Hierin verwerk ik mooiste detailshots, close- ups en ver af shots. 

Mocht jij je na afloop bedacht hebben met betrekking tot de pakketkeuze en wil je meer foto's selecteren? Dan bied ik je de mogelijkheid om voor €7,- per beeld een extra foto te ontvangen of je pakketkeuze alsnog te wijzigen.

bottom of page