top of page

Personal Branding

IMG_6669.jpg

Andrea & Mirjam - Personal Branding

"Zo blij met onze Branding Shoot!! Geen saaie foto's in een kantoor omgeving, maar mooie sprankelende foto's waar energie van afstraalt. Dat was de opdracht en 'she nailed it'!  Wij zijn Mirjam en Andrea en runnen samen het bedrijfs Chaptr2 dat zich richt op het digitaliseren van processen Wij doen dit op een vernieuwende en vooral leuke manier, SAMEN met alle betrokkenen in het proces. En dit moesten de foto's van onze shoot ook uitstralen. Wij vroegen Charissa of zij ons hiermee kon helpen. 

Charissa gaat op een duidelijke manier te werk, ze stelde eerst de juiste vragen om te achterhalen welk (zakelijk) doel de foto's dienen. Om vervolgens samen op zoek te gaan naar de juiste setting en locatie. Tijdens de shoot zorgt Charissa dat je je op je gemak voelt en denkt mee met het kiezen van de outfits, locatie en settings. Aan alle details wordt gedacht. O ja, hebben we al verteld dat Charissa vooral ook heel leuk en gezellig is? En wat zijn we blij met onze foto's! Ze zijn echt super tof geworden en we hebben nu al heel veel complimenten gekregen. 

IMG_9735.jpg

Saskia - Personal Branding

Wat werk je heerlijk no nonsens, je bent snel to the point en geeft exact de juiste aanwijzingen. Ik voelde me heel erg op m’n gemak (had ik niet verwacht) door je nuchterheid en humor. En dan de foto’s, zo mooi. Ongelovelijk hoe je zo mijn beste kant hebt weten te belichten en ook nog op plekjes waar dit helemaal tot z’n recht komt. Ik kan zoveel kanten op met deze foto’s voor mijn website, mijn online training, mijn E-book en als het aan mijn man ligt kom ik ook in de woonkamer te hangen.

IMG_7533.jpg

Lianne - Personal Branding

Via via kwam ik in contact met Charissa. Ik was op al een tijdje op zoek naar een fotograaf die foto’s wilde maken voor de social media/website van mijn schoonheidssalon. Charissa stelde eerst een aantal vragen zodat ze het verhaal achter mijn bedrijf leerde kennen.

 

Onze ontmoeting voelde meteen als heel prettig. Charissa is een fijne, grappige, relaxte persoonlijkheid die je heel snel op je gemak stelt. Haar creatieve denkwijze maakte het fotograferen tot een fijne bezigheid. Ik ben ontzettend blij met het eindresultaat en zal Charissa in de toekomst zeker weer benaderen voor meer zichtbaarheid van mijn bedrijf.

Tijdens een Personal Branding Shoot is het mijn missie om jouw unieke verhaal als ondernemer in beeld te brengen met echte, authentieke foto's. Misschien sta je wel niet zo graag voor de camera? Of ben je bang voor een cliché zakelijk portret? En misschien heb je nog helemaal geen idee van hoe je je online wilt profileren, omdat je net start?

 

Ik kijk heel graag met jou mee hoe we jouw visie kunnen vertalen naar mooie stijlvolle beelden om jouw online zichtbaarheid te vergroten. Vervolgens creëer ik voor jou een beeldbank met professionele foto's die je kunt gebruiken voor je website, social media - kanalen, nieuwsbrief en andere communicatie-uitingen. 

Tijdens deze shoot maak ik niet enkel portretfoto's, maar ook sfeerbeelden van jou in actie en de producten/diensten die je verkoopt. 

Misschien heb je zelf al ideeën van wat je graag op de foto zou willen zien, maar ook ik zal mijn ideeën daarover met je delen nadat ik jouw eventuele online en offline communicatiemiddelen heb bekeken. 

 

Klik hier om de tarieven te bekijken

bottom of page