top of page

Zwangerschap

stephanieklein-7.jpg

Stephanie

"Zo blij dat ik deze foto's heb mogen maken! Ik voelde me meteen op mijn gemak bij je en je hebt een prachtig waardevol resultaat geleverd. Volgende keer zeker weer!"

IMG_8556.jpg

Fatima

Wauw wat zijn ze ontzettend mooi! En wat gaaf dat het gewoon in mijn eigen huis is... Hoe moet ik nou gaan kiezen dan? Echt zo gaaf gedaan. Ik had bij jouw binnenkomst al meteen een heel vertrouwd en warm gevoel. Je bent zo ontspannen en betrok mijn dochtertje van 3 ook overal bij. Dat ze ook even zelf foto's mocht maken van mij, super leuk! En ook je eindeloze geduld vond ik bewonderingswaardig. Duizend maal dank daarvoor.

Allereerst gefeliciteerd, want je bent zwanger! Lang niet iedereen beseft evengoed wat een ontzettend groot wonder dat eigenlijk is. Ik besef dat wel en vind het daarom heel waardevol om deze bijzondere periode vast te leggen voor jou. Zodat jij je kindje later kunt laten zien 'hoe het was' en waar hij of zij al die maanden gewoond heeft. Maar ook voor jezelf, 9 maanden lijkt lang, maar het is ook weer zo voorbij. Samen bevriezen we dit moment zodat je altijd met liefde en trots naar jezelf kunt kijken van 'toen'. 

Periode

De beste periode bestaat wat mij betreft niet. Sommige zeggen dat de beste periode is tussen de 31‑34 weken, maar ik kan me ook voorstellen dat je misschien wel met een klein buikje op de foto wilt aan het begin van je zwangerschap? Het gaat er natuurlijk om dat jij je goed en comfortabel voelt. Een shoot duurt ongeveer een uurtje en mocht je een van mijn kimono’s of jurken (uit mijn client closet) willen lenen dan kan dat altijd. We maken tijd voor een kledingwissel als je dat leuk vindt. Wil je trouwens een gender reveal shoot? Of een zwangerschapsaankondiging shoot? Of een combinatie met korting? Let me know, dat is vanzelfsprekend ook mogelijk.

Samen of alleen?

Misschien heb je al kinderen en wil je die ook op de foto samen met hun nieuwe broertje of zusje in de buik? Het is geen gegeven dat ze altijd willen meewerken, maar tot nu toe heb ik nog een 100% succesrate. Maar misschien wil je liever alleen of met je partner of met een zwangere vriendin of zus. Weet dat alles kan, dit worden jouw foto's.

Twijfel je nog ergens over of heb je vragen? Stuur me een berichtje via het contactformulier. Of stuur me een Whatsapp via de Whatsapp button. Hier vind je nog meer informatie over mij en mijn werkwijze

Ik hoop je binnenkort live te mogen ontmoeten en deze mijlpaal in je leven te mogen vastleggen!

Klik hier om de tarieven te bekijken

bottom of page