top of page

Reviews

Een kleine greep uit de reacties van klanten

IMG_6669.jpg

Andrea & Mirjam - Personal Branding

"Zo blij met onze Branding Shoot!! Geen saaie foto's in een kantoor omgeving, maar mooie sprankelende foto's waar energie van afstraalt. Dat was de opdracht en 'she nailed it'!  Wij zijn Mirjam en Andrea en runnen samen het bedrijfs Chaptr2 dat zich richt op het digitaliseren van processen Wij doen dit op een vernieuwende en vooral leuke manier, SAMEN met alle betrokkenen in het proces. En dit moesten de foto's van onze shoot ook uitstralen. Wij vroegen Charissa of zij ons hiermee kon helpen. 

Charissa gaat op een duidelijke manier te werk, ze stelde eerst de juiste vragen om te achterhalen welk (zakelijk) doel de foto's dienen. Om vervolgens samen op zoek te gaan naar de juiste setting en locatie. Tijdens de shoot zorgt Charissa dat je je op je gemak voelt en denkt mee met het kiezen van de outfits, locatie en settings. Aan alle details wordt gedacht. O ja, hebben we al verteld dat Charissa vooral ook heel leuk en gezellig is? En wat zijn we blij met onze foto's! Ze zijn echt super tof geworden en we hebben nu al heel veel complimenten gekregen. 

Bekijk mijn portfolio

IMG_1169.jpg

Kirsten - Familie

"Wat hebben we een fijne shoot bij jou gehad! Ik heb natuurlijk mijn gezin meegesleept, omdat ik ze zo graag op de foto wilde, dus een beetje sceptisch was ik wel. Zouden ze leuk mee gaan doen? Zou het er wel ontspannen, spontaan en gewoon leuk uitzien? 

En daarop kan ik alleen maar antwoorden: JAAA! Iedereen was erg op zijn gemak en de foto's stralen absoluut dat ontspannen sfeertje uit, waar ik naar op zoek was. De foto's zijn zo mooi! Dat is echt aan jou te danken. Je fijne omgang, je reacties op de jongens maakte dat de sfeer mega relaxt was. Weg gene, puur lol. Je vertelde duidelijke als je iets van ons wilde, maar liet ons ook op momenten gaan, waar ook erg gave foto's uit zijn ontstaan. Wij komen terug."

Bekijk mijn portfolio

IMG_7533.jpg

Lianne - Personal Branding

Via via kwam ik in contact met Charissa.

Ik was op al een tijdje op zoek naar een fotograaf die foto’s wilde maken voor de social media/website van mijn schoonheidssalon.

Charissa stelde eerst een aantal vragen zodat ze het verhaal achter mijn bedrijf leerde kennen.

 

Onze ontmoeting voelde meteen als heel prettig. Charissa is een fijne, grappige, relaxte

persoonlijkheid die je heel snel op je gemak stelt.

Haar creatieve denkwijze maakte het fotograferen tot een fijne bezigheid. Ik ben ontzettend blij met het eindresultaat en zal Charissa in de toekomst zeker weer benaderen voor meer zichtbaarheid van mijn bedrijf.

Bekijk mijn portfolio

IMG_7295.jpg

Karlien - Familie

Jeetje Charissa, ik ben echt een soort van ontroerd. OMG wat zijn ze mooi! Ik kan echt niet kiezen... Dit zijn echt precies foto's zoals we zijn. En dat is zo gaaf om te zien, ik denk echt dat daar jouw kracht ligt. Dank je wel, ik kan je niet vaak genoeg zeggen hoe ontzettend blij en dankbaar ik ben met deze foto's.

Bekijk mijn portfolio

IMG_9735.jpg

Saskia - Personal Branding

Wat werk je heerlijk no nonsens, je bent snel to the point en geeft exact de juiste aanwijzingen. Ik voelde me heel erg op m’n gemak (had ik niet verwacht) door je nuchterheid en humor. En dan de foto’s, zo mooi. Ongelovelijk hoe je zo mijn beste kant hebt weten te belichten en ook nog op plekjes waar dit helemaal tot z’n recht komt. Ik kan zoveel kanten op met deze foto’s voor mijn website, mijn online training, mijn E-book en als het aan mijn man ligt kom ik ook in de woonkamer te hangen.

Bekijk mijn portfolio

IMG_8556.jpg

Fatima - Zwangerschap

Wauw wat zijn ze ontzettend mooi! En wat gaaf dat het gewoon in mijn eigen huis is... Hoe moet ik nou gaan kiezen dan? Echt zo gaaf gedaan. Ik had bij jouw binnenkomst al meteen een heel vertrouwd en warm gevoel. Je bent zo ontspannen en betrok mijn dochtertje van 3 ook overal bij. Dat ze ook even zelf foto's mocht maken van mij, super leuk! En ook je eindeloze geduld vond ik bewonderingswaardig. Duizend maal dank daarvoor.

Bekijk mijn portfolio

IMG_7875.jpg

Marc - Trouwen

"Ohh wauw! Wat super mooi. Ontzettend knap dat je zulke close-ups hebt weten te maken terwijl we amper door hadden dat je erbij was(als je weet wat ik bedoel :). Wij zijn er mega blij mee. Dank je wel! Als we volgend jaar groter trouwen willen we je er echt heel graag bij."

Bekijk mijn portfolio

stephanieklein-7.jpg

Stephanie - Zwangerschap

"Zo blij dat ik deze foto's heb mogen maken! Ik voelde me meteen op mijn gemak bij je en je hebt een prachtig waardevol resultaat geleverd. Volgende keer zeker weer!"

Bekijk mijn portfolio

IMG_2714.jpg

Vlinn - Fashion Brand

"Ohhhhh Charissa, de foto's!!! Wat fantastisch! Het is echt heel erg gaaf geworden. Super thanks! Er zit echt een mooie mix tussen van sfeer- en productfoto's. En die herfst setting pakt ook super uit. Heel erg blij mee!"

Bekijk mijn portfolio

bottom of page